İtfaiye Haftası

İtfaiye Haftası -Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, Belediye Başkan Vekili Erol Çiviciyi ziyaret etti


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ateş ve personeli İtfaiye Haftası dolayısıyla Belediye Başkan Vekili Erol Çiviciyi ziyaret etti.
     Ateş, ziyarette yaptığı konuşmada, Ereğli itfaiye teşkilatı olarak son yıllarda büyük gelişme gösterdiklerini belirterek, gerek yurt içi, gerekse kardeş kentlerle olan ilişkiler kapsamında aldıkları eğitimlerle güçlendiklerini söyledi.
     Aldıkları eğitimler ve sahip oldukları donanım sayesinde ülke genelinde yaşanan bazı doğal afetlerde yardıma çağrıldıklarını anlatan Ateş, Son olarak Çaycumada meydana gelen köprü faciasında yaptığımız çalışmalar neticesinde, suda kaybolan aracı bulmayı başarmış ve bazı cesetlere ulaşılabilmesine katkıda bulunmuştuk. Özellikle teşkilatımız bünyesinde düzenlenen Gönüllü İtfaiyecilik kurslarının da etkisiyle halkla bütünleşmeyi başardık. Kurslar sayesinde de çeşitli meslek kollarında çalışan çok sayıda gönüllü itfaiyecimiz oldu. Bu kalabalık ekibimizle birlikte de bu yıl İtfaiyecilik Haftasını en iyi şekilde kutlamayı amaçladık.
     Ateş, ziyaretin anısına Çiviciye üzerinde teşkilatın armasının yer aldığı plaket hediye etti.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER