İtfaiye müdürlüğüne arama kurtarma teçhizatı

İtfaiye müdürlüğüne arama kurtarma teçhizatı


BARTIN (A.A) - Belediye Başkanı Cemal Akın, itfaiye müdürlüğüne doğal afet ve kazalarda kullanılmak üzere, arama kurtarma teçhizatı aldıklarını bildirdi.
     Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların mal ve can güvenliğini için belediye olarak donanımlarını arttırdıklarını belirterek, bu amaçla önceki yıl yüksek binaların üst katlarına ulaşabilen itfaiye aracı aldıklarını anımsattı.
     Son olarak İtfaiye Müdürlüğüne doğal afet ve kazalarda kullanılmak üzere, ayırıcı kesici seti, kaldırma yastıkları, dalgıç pompalar, hilti, jeneratör, kesim motoru, ağaç kesim motoru, beton kesim motoru, duman tahliye aspiratörü, atlama çarşafı aldıklarını ifade eden Akın, şunları kaydetti:
     Belediye olarak bizim için her şeyden üstün olan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için itfaiyemize 150 bin lira değerinde yeni ekipman ve teçhizatlar kazandırdık. Uzman personelimiz ile yeni teçhizatlarımızı kullanıp, vatandaşlarımıza belediyemizin yardım elini en hızlı şekilde uzatarak can ve mal kaybını önlemeyi veya en aza indirgemeyi amaçlıyoruz. Varlığı ile halkımıza huzur ve güven veren itfaiyemizi her fırsatta gelişen teknolojiye paralel gerek duyulan bütün ekipmanlarla donatıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber İtfaiye müdürlüğüne arama kurtarma teçhizatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER