İtfaiye plaj yolcularının da hizmetinde

İtfaiye plaj yolcularının da hizmetinde -Antalya Büyükşehir Belediye İtfaiyesine ait personel servisi, plajdan çıktıktan sonra yürüyerek varyant çıkmakta zorlanan yolcuları ücretsiz olarak taşıyor


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına ait personel servis aracı, boş saatlerinde, Konyaaltı Plajında denize girdikten sonra yürüyerek varyantı çıkmakta zorlanan vatandaşları ücretsiz olarak Antalya Müzesi Kavşağına taşıyor.
     Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, kendi personel servis aracını, servis dışında kalan zamanlarda Konyaaltı Varyantında ücretsiz olarak halkın kullanımına sundu. İtfaiyeye ait servis aracı, özellikle sabah saatlerinde Konyaaltı Beach Parkta denizde yüzdükten sonra varyantı tırmanmakta zorlanan vatandaşlara hizmet vermeye başladı.
     Servis aracının gün içinde Konyaaltı Beach Park girişinden aldığı yolcuları, Konyaaltı Varyantının çıkış noktası olan Antalya Müzesi önündeki kavşağa kadar ücretsiz taşıdığı bildirildi.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan, yaptığı yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydının Konyaaltı Varyantında böyle bir ihtiyaç olduğunu belirterek, konunun acilen çözülmesi talimatını verdiğini kaydetti. Pehlivan, açıklamasında, İtfaiyeciler yaşamın her alanında, halkın ihtiyaç duyduğu her durumda tereddüt etmeden yardıma koşarlar. İtfaiyecilik hizmetleri ücretsizdir. Bu hizmetimizi de ücretsiz olarak veriyoruz ifadesini kullandı.
     Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının başlattığı servis uygulaması, vatandaşlardan da beğeni kazandı. Servisi kullanan vatandaşlardan Haydar Turan, itfaiyeyi sadece yangınlara müdahale eden bir kuruluş olarak bildiklerini, ancak her alanda vatandaşlara destek verdiklerini görmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi. Zahide Aslan da uygulamayı, zarif ve ince düşünülmüş bir hizmet diye nitelendirdi.
    
     Muhabir: Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber İtfaiye plaj yolcularının da hizmetinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER