İtfaiyeden kuş kurtarma operasyonu

İtfaiyeden kuş kurtarma operasyonu -Şanlıurfada binanın 5. katında duvardaki yuvasında asılı kalan kuşu kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu -Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından kurtarılan kuşun öldüğü belirle


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfada, 5 katlı bir binanın en üst katının duvarındaki yuvasında asılı kalan kuşu kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu. Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından kurtarılan kuşun öldüğü belirlendi.
     Bambayasuyu Mahallesinde 5 katlı bir binan en üst katının duvarında yuva yapan bir kuşun, duvarda asılı kaldığını fark eden bina sakinleri, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.
     Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kuşu bulunduğu yerden indirmek için çalışma başlattı. Yangın merdivenin yardımıyla kuşun yuvasına yaklaşan itfaiye personeli, kuşu bulunduğu yerden alarak, aşağı indi.
     Kuşun öldüğünü tespit eden itfaiye ekipleri, cansız bedenini bir peçeteye sararak, bina sakinlerine teslim etti.
     İtfaiye ekiplerinin çalışmalarına destek vermeye çalışan çevredeki duyarlı vatandaşlar, ekiplere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
     İtfaiye Çavuşu İsmet Karaçizmeli, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, ihbar üzerine olay yerine geldiklerini belirterek, kurtarma çalışmalarına rağmen kuşun öldüğünü görmekten duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
    
     Muhabir: Yasin Dikme/Rauf Maltaş/Mehmet Öztaş
     Yayıncı: J.Jale Müminoğlu
<< Önceki Haber İtfaiyeden kuş kurtarma operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER