ITSOdan girişimcilik eğitimleri

ITSOdan girişimcilik eğitimleri


ISPARTA (A.A) - Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) tarafından düzenlenen girişimcilik eğitimlerinin 9. etabı için başvuruların başladığı bildirildi.
     ITSOdan yapılan yazılı açıklamada, girişimcilik eğitimlerinin 8 etabının tamamlandığı, bu kapsamda yaklaşık 250 kişinin eğitim gördüğü ve 230 kişinin de eğitimleri başarıyla bitirerek girişimcilik belgelerini aldığı belirtildi.
     Eğitimleri Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından da destekleneceği vurgulanan açıklamada, eğitimlerin 9. etabı için yapılacak başvuruların 1 Şubatta sona ereceği bildirildi.
     ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoçun görüşlerine yer verilen açıklamada şunlar kaydedildi:
     Girişimcilik eğitimlerinde amacımıza ulaşıyoruz. Bu zamana kadar bizden eğitim alarak iş hayatına atılanların sayısı ortalamanın üzerinde. KOSGEBin de eğitimlere katılarak belge alanlara destek vermesi girişimci sayımızı artırıyor. Eğitime katılıp belge alarak iş yeri açanların sayısında 30un üzerinde. Önümüzdeki ay içinde yapacağımız eğitimler için öncelikle mülakat yapılarak girişimci adayları seçilecek. Katılmak isteyen girişimci adayları odamız KOSGEB birimine başvurabilirler.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber ITSOdan girişimcilik eğitimleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER