IYA gençlerin istihdamına yardımcı olacak

IYA gençlerin istihdamına yardımcı olacak


KAYSERİ (A.A) - Uluslararası Gençlik Aktiviteleri Merkezi Derneği (IYA), gençlerin istihdamına yardımcı olacak.
     IYA Dernek Başkanı Serdar Osman Bodur, yaptığı açıklamada, derneğin gençliğin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla 2012 yılında temellerinin atıldığını ifade etti.
     Kayseride gençler ve kendini genç hissedenlere kapılarını açacak olan derneğin gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal, sportif, bilimsel ve mesleki gelişimine katkı sağlayacağını ifade eden Bodur, şunları kaydetti:
     Gençlik organizasyonlarıyla ortaklıklar kurarak, projeler geliştirmenin yanı sıra güncel gençlik çalışmalarını takip edip,yerel, ulusal ve uluslararası alandaki faaliyetlerimizle aynı zamanda imkanı kısıtlı gençlerin sosyal hayata adaptasyonunun desteklenerek onlara geleceğe dönük bir imkan sağlıyoruz. Tarihi, kültürel, sanatsal, çevresel, bilimsel ve sosyal alanlarda Türkiyenin uluslar arası platformlarda tanıtımı için faaliyetler geliştirip uygulayacak olan derneğimizde gençlerin girişimci, yaratıcı, çözüm odaklı, inovasyon sahibi, üretken, değişim ve gelişim odaklı, katılımcı, prensip sahibi, paylaşımcı ve lider bir ruha sahip olmaları için faaliyetlerimize daha aktif bir şekilde devam edeceğiz. Gençlerin iş gücü piyasasına katılımlarına da yardımcı olacağız. Birbirinin fikrini benimseyen ve saygı duyan, kararları birlikte alan, tasarlayan ve uygulayan gençlik liderleri ile gerçekleştirmeye devam ettiğimiz bu oluşumumuzda gençlerin yerel, bölgesel, ulusal ve uluslar arası düzeyde karar alma mekanizmalarına dahil olmalarını teşvik edeceğiz.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber IYA gençlerin istihdamına yardımcı olacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER