İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir

İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs: -Verona Fuarını uluslararası partner olarak görüyoruz


İZMİR (A.A) - İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, Verona Fuarını uluslararası partner olarak gördüklerini bildirdi.
     İZFAŞtan yapılan yazılı açıklamaya göre, Verona Fuarı yetkilileri, işbirliği yapmak için İZFAŞı ziyaret etti.
     Karşılıklı fuarları geliştirmek, ortak çalışmalar yapmak ve yurt içi ve yurt dışı platformlarda işbirliği olanaklarını değerlendirmek konusunda bilgi ve görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette konuklara, İzmiri, kentin fuarcılığını ve İZFAŞı anlatan tanıtım filmi gösterildi.
     Verona Fuarı yetkilileri, İZFAŞ ile geçmiş yıllarda çok verimli çalışmalar yaptıklarını, daha önceki görüşmeleri detaylandırmak için İzmire geldiklerini belirttiler.
     İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs ise iki fuar yönetimi arasında işbirliği yapmak amacıyla Marmomacc Fuarı ve Verona Fuarı yetkililerini Eylül ayında ziyaret ettiğini anımsatarak, Verona Fuarını uluslararası partner olarak görüyoruz. İtalyan toplumunun ve Verona kentinin fuarcılıkta aldığı yolu, bilgi birikimini önemsiyor ve büyük değer veriyoruz. Ortak bir dayanışma ile daha büyük, daha güzel işler başarmak istiyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Hüseyin Bağış / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER