İzgazın 20. kuruluş yılında yapılan çekilişle

İzgazın 20. kuruluş yılında yapılan çekilişle otomobil hediye edildi


KOCAELİ (A.A) - İZGAZ GDF SUEZ, kuruluşunun 20. yılı dolayısıyla bir müşterisine çekilişle 2013 model otomobil hediye etti.
     İZGAZ Genel Müdürlük binasında noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilen çekilişte kazanan isim, 099905 numarası ile Kandıradan Hasan Tokgöz oldu.
     Yedek talihli ise 531215 çekiliş numarası ile Körfez ilçesinden Tuğrul Boyacı olarak belirlendi.
     Çekilişe İZGAZ Genel Müdür Yardımcıları Paul Van De Heijning, Dirk Van Peteghem ve Cem Sakarya, İZGAZ Müşteri Hizmetleri Müdürü Güray Oruç, İZGAZ Satış Pazarlama Müdürü Matheo Tuncer ve İZGAZ İletişim Sorumlusu Yasemin Arduini ve kampanya sorumlusu Berkan Erkan ile İZGAZ çalışanları katıldı.
     Çekilişin ardından konuşan İZGAZ Ticari Genel Müdür Yardımcısı Paul Van de Heijning, İZGAZın 20. kuruluş yılını kutladıklarını hatırlatarak, Bu heyecanımızı müşterilerimizle birlikte kutlamak ve büyük bir hediye ile de unutulmaz hale getirmek istedik dedi.
     15 Ağustosta başlayan ve 15 Kasımda sona eren İZGAZ 20. Yıl Otomobil Kampanyasına 195 bin 905 kişi katıldı. Kampanyaya katılım şartı olarak ise 15 Ağustos - 15 Kasım 2012 tarihleri arasında doğalgaz faturasını banka veznesi, otomatik ödeme, ATM, banka internet şubesi, PTT şubeleri veya İZGAZ web sitesi aracılığı ile ödeyenler bir adet çekiliş hakkı kazandı.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzgazın 20. kuruluş yılında yapılan çekilişle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER