İzmirde askeri araca düzenlenen bombalı saldırı

İzmirde askeri araca düzenlenen bombalı saldırı -Saldırıda yaralanan 12 kişiden 7si taburcu edildi


İZMİR (A.A) - Foça ilçesinde, askeri aracın geçişi sırasında düzenlenen bombalı terör saldırısında yaralanan 12 kişiden 7si taburcu edildi.
     Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saldırı sonrası helikopterle üniversite hastanesine kaldırılan 6 yaralıdan Salih Uzun, Özay Demirer, Gencer Çetin, Ali Aslan ve İsmail Durakın tedavilerinin ardından taburcu edildiğini söyledi.
     Prof. Dr. Kumanlıoğlu, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Servisinde tedavi altında bulunan ve dün beyin ölümü gerçekleşen Uzman Çavuş Hasan Furkan Özmenin durumunda değişiklik olmadığını, yaşam destek ünitesine bağlı olarak tutulduğunu ifade etti.
     Menemen Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Uzman Çavuş Ferhat Şen ile itfaiye eri Erol Uysalın da taburcu edildiği öğrenildi. Foça Belediyesinde işçi olarak çalışan Muammer Ünal ile emekli Astsubay Ali Ceylanın tedavilerinin sürdüğü, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.
     İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan askerler Fikri Özdemir ve Gökhan Gökdemirin ise kısa süre içerisinde taburcu edileceği öğrenildi.
     İzmirin Foça ilçesinde, 9 Ağustos Perşembe günü askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlama sonucu, 1 asker şehit olmuş, 12 kişi yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Halil Şahin / Ramazan Ercan
     Yayıncı: J.Jale Durgun
<< Önceki Haber İzmirde askeri araca düzenlenen bombalı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER