İzmirde askeri aracın geçişi sırasındaki patlama

İzmirde askeri aracın geçişi sırasındaki patlama -İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu: Bugün Foçada askeri üssün bulunduğu alana giden araca bomba patlatılıyor, ardından yaralıları kurtarmak için giden itfaiye ekibine yön


İZMİR (A.A) - İzmir Büyükşehir Belediyesi Aziz Kocaoğlu, Foçada askeri üssün bulunduğu alana giden araca yönelik ilk bombalı saldırının ardından yaralılara yardım için giden itfaiye ekibinin bölgeye ulaşmasıyla ikinci bir patlamanın olduğunu belirterek, saldırıda iki kişinin yaşamını yitirdiğini bildirdi.
     Kocaoğlu, Foçada meydana gelen terör saldırısının ardından bölgeye giderek incelemelerde bulundu.
     Bölgede gazetecilere açıklamalarda bulunan Kocaoğlu, terörün her geçen gün tırmandığını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Bugün Foçada askeri üssün bulunduğu alana giden araca bomba patlatılıyor, ardından yaralıları kurtarmak için giden itfaiye ekibine yönelik ikinci bir bomba patlatılıyor. Terörü şiddetle kınıyorum. Yaralı 8-10 arkadaşımıza da acil şifalar diliyoruz.
     Siyasilerden rica ediyorum, bütün siyasiler, Türkiyenin en önemli sorunu teröre kilitlenip, tek gündem olarak terörü almaları, bütün siyasi ve devlet birimlerinin bir araya gelip terör sorununu çözmesinin gerekli olduğuna inanıyorum. Tüm millette bunu istiyor. Her sabah şehit haberleri ile uyanmak istemiyoruz. Bugün şehit ailelerimizin evine ateş düşüyor, yarın hangimizin evine ateş düşeceği belli değil.
    
     Muhabir: Emre Umurbilir - Seyhan Kurtman / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: J.Jale Durgun
<< Önceki Haber İzmirde askeri aracın geçişi sırasındaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER