İzmirde öğrencinin öğretmenini öldürmesi

İzmirde öğrencinin öğretmenini öldürmesi -Fen bilgisi öğretmeni Sevilay Durukan için okulunda lokma döktürüldü


İZMİR (A.A) - İzmirde öğrencisi tarafından sınıfta bıçaklanarak öldürülen fen bilgisi öğretmeni Rabia Sevilay Durukan için okulunda lokma döktürüldü.
     Eğitim-Bir-Sen' class='textetiket' title='Eğitim Bir-Sen haberleri'>Eğitim Bir-Sen İzmir Şubesi tarafından Nazire Merzeci Ortaokulunda yapılan lokma hayrına, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
     Şube Başkanı Abdürrahim Şenocak, meslektaşlarını üzücü bir şeklide kaybettiklerini, Durukanı unutmadıklarını ve hayırla yadetmek istediklerini söyledi.
     Öğretmenliğin çok önemli bir meslek olduğunu ifade eden Şenocak, Öfke ve şiddet kontrolüyle ilgili derslerin okullarda yer alması bu tür konuların azalmasına neden olacaktır. Değerler eğitiminin okullarda daha çok işlenmesi gerekiyor. Yeni müfredattaki seçmeli Kuran-ı Kerim, Hz. Peygamberin hayatı gibi derslerin bu konuda çok önem taşıdığını düşünüyorum dedi.
     Lokma dağıtımı sırasında bazı öğrenciler, Sevilay sen bizim herşeyimizsin sloganı attı.
     Karabağlar ilçesi Eskiizmir semtindeki Nazire Merzeci Ortaokulunda 8. sınıf öğrencisi H.K, öğretmeni Rabia Sevilay Durukanı (40) derste bıçaklamış, ağır yaralanan Durukan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş, öğrenci tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Halil Şahin / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber İzmirde öğrencinin öğretmenini öldürmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER