İzmirde uyuşturucu operasyonları

İzmirde uyuşturucu operasyonları -İki ayrı operasyonda, 98,5 kilo esrar ile çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi -Operasyonlarda 4 kişi gözaltına alındı


İZMİR (A.A) - İzmirde düzenlenen iki ayrı operasyonda, 98,5 kilo esrar ve 241 ecstasy hap ele geçirildi. Operasyonlarda 4 kişi gözaltına alındı.
     İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, istihbarat çalışmaları sonucu, Diyarbakırdan kente giriş yapan bir minibüste arama yaptı.
     Aracın çeşitli yerlerinde plastik döşeme altında gizlenmiş halde 98,5 kilo esrar ele geçiren ekipler, minibüs şoförü M.S.Şyi (38), gözaltına aldı.
     Menemen ilçesi Koyundere mevkisinde durdurulan bir otomobilde yapılan aramada ise 241 adet ecstasy hap bulundu. Araçtaki O.T. (30), E.Y. (20) ve S.D. (27), gözaltına alındı.
     Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.S.Ş. gazetecilere, açıklamasında, özürlü kızının ameliyat parası için bu yola başvurduğunu ileri sürdü.
     Bu arada, İzmirde 1 Mayıs-10 Haziran tarihleri arasında yapılan operasyonlarda, 30 kilo 620 gram esrar, 3 bin 500 ecstasy hap ele geçirildiği, yakalanan 19 şüpheliden 15inin tutuklandığı bildirildi.
    
     Muhabir: Emre Umurbilir / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber İzmirde uyuşturucu operasyonları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER