İzmirde uyuşturucu operasyonu

İzmirde uyuşturucu operasyonu -Bir iş adamının villasına düzenlenen operasyonda gözaltına alınan üç kişi ile sokakta uyuşturucu sattığı tespit edilen bir kişi tutuklandı


İZMİR (A.A) - İzmirin Konak ilçesi Küçükyalı semtinde bir iş adamının villasına düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 3 kişi ile sokakta uyuşturucu sattığı tespit edilen bir kişi tutuklandı.
     Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, İzmirin turistik bölgelerinde piyasaya sürülmek üzere Hollandadan uyuşturucu hap getirileceği istihbaratı üzerine operasyon düzenledi. Narkotik dedektör köpeği Diablonun yer aldığı aramada iş adamına ait villanın bahçesinde, sırt çantasında 38 bin 400 adet ecstasy hap ele geçirildi. Operasyon kapsamında iş adamının şoförü N.P. ile şoförün Hollandada yaşayan yeğeni D.P. ve arkadaşı E.Y. gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 3 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
     Öte yandan sokakta uyuşturucu sattığı tespit edilen ve evinde yapılan aramada 24 kilogram esrar ele geçirilen F.K. de çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
    
     Muhabir: Şafak Yel
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber İzmirde uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER