İzmirdeki cinayet davasında karar

İzmirdeki cinayet davasında karar -Alsancak semtinde, eski patronu bar işletmecisini öldürdüğü ve yağma suçu işlediği iddiasıyla yargılanan zanlıya, müebbet hapis cezası verildi


İZMİR (A.A) - İzmirin Alsancak semtinde, eski patronu bar işletmecisini öldürdüğü ve yağma suçu işlediği iddiasıyla yargılanan zanlıya, müebbet ve 13 yıl 1 ay hapis cezası verildi.
     İzmir 11. Ağır ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Rıdvan Korhan, maktul Haydar Ergüvendinin yakınları ve tarafların avukatları katıldı.
     Sanık Rıdvan Korhan, eski patronu Haydar Ergüvendinin daveti üzerine evine gittiğini, mutfaktan aldığı bıçakla maktule saldırdığını anlattı. Ergüvendinin öldüğünü anlayınca değerli eşyalarını alıp kaçtığını belirten Korhan, Böyle olmasını ben de istemezdim dedi.
     Mahkeme Heyeti, kasten adam öldürme suçundan Korhana müebbet hapis, başkasına ait banka veya kredi kartını izinsiz kullanılması suretiyle yarar sağlama ve yağma suçlarından ise 13 yıl 1 ay hapis cezası verdi.
     Alsancak semtinde 21 Ağustos 2009 tarihinde bar işletmeciliği yapan Haydar Ergüvendi, evinde bıçaklanarak öldürülmüştü.
     Ergüvendinin, daha önce yanında çalışan Rıdvan Korhan tarafından öldürüldüğünü tespit edilmesi üzerine zanlı Diyarbakırda yakalanmıştı.
    
     Muhabir: Gülcan Kaplan / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber İzmirdeki cinayet davasında karar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER