İzmirdeki hırsızlık şebekesine yönelik operasyon

İzmirdeki hırsızlık şebekesine yönelik operasyon -Operasyon görüntüleri basın mensuplarına dağtıldı


İZMİR (A.A) - İzmirde, bir hırsızlık şebekesine yönelik olarak havadan helikopter desteği ile düzenlenen operasyonun görüntüleri basın mensuplarına dağıtıldı.
     Son dönemde fiyatlarının artması nedeniyle özellikle tütün mamulleri ve alkollü içkilere ağırlık verdikleri ileri sürülen hırsızlık şebekesine yönelik operasyona ait görüntülerde, alınan çevre güvenlik tedbirleri ile 2si çocuk yaşta olan 17 zanlının gözaltına alınmaları ve bazı işyerlerinden zanlılarca gerçekleştirildiği ileri sürülen hırsızlık olayları bulunuyor.
     Bu arada, operasyonda gözaltına alınan ve yapılan güvenlik sorgulamalarında 2 kişinin cezaevi firarisi olduğu belirlenen 17 zanlı, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
     İzmir Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, bir hırsızlık şebekesine yönelik olarak daha önceden belirlenen 25 adrese, 22 Ocak Salı günü özel hareket timleri ve havadan helikopter desteğiyle operasyon düzenlemiş, operasyonda şebeke üyesi oldukları iddiasıyla 2si çocuk yaşta, 17 zanlı gözaltına alınmıştı.
     Operasyonda, zanlılarla birlikte hırsızlıkta kullanılan malzemeler ile ağırlıklı olarak sigaranın yer aldığı ve yaklaşık 200 bin lira değerinde çalıntı malzeme ele geçirilmişti.
    
     Muhabir: Emre Umurbilir / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber İzmirdeki hırsızlık şebekesine yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER