İzmirin EXPO 2020 adaylığı

İzmirin EXPO 2020 adaylığı -Londrada düzenlenen World Travel Market Fuarında adaylık tanıtımı yapıldı


İZMİR (A.A) - İzmirin EXPO 2020 adaylığı için Londra Travel Market Fuarında tanıtım çalışması yapıldığı bildirildi.
     EXPO 2020 İzmir Yürütme Komitesinden yapılan yazılı açıklamada, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olarak gösterilen World Travel Market Fuarına İzmirin 81 metrekarelik stantla katılım gösterdiği belirtildi.
     Türkiye standının yanında yer alan İzmir standında, kentin, EXPO 2020 adaylığının yanı sıra bir destinasyon olarak sunduğu turizm olanaklarının tanıtıldığı dile getirildi. Stantta, İzmir ve EXPO 2020 ile ilgili tanıtım ve promosyon malzemelerinin dağıtıldığı, ziyaretçilere kuru incir, lokum, çay ve Türk kahvesi ikram edildiği ifade edildi.
     İzmir Valisi ve EXPO 2020 İzmir Yürütme Komitesi Başkanı Cahit Kıraç, fuarın İngiltere pazarının yanı sıra dünyadan farklı destinasyonları ve turizm sektörünün çeşitli aktörlerini biraraya getirdiğini, Türkiye ve İzmir stantlarına gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu bildirdi.
     Kıraç, açıklamada, Londrada EXPO adaylığımız kapsamında lobi faaliyetlerinde de bulunduk. Umuyoruz ki burada yaptığımız tanıtımlar ve çalışmalar İzmire gelen turist sayısının artmasına olumlu katkıda bulunacak, aynı zamanda EXPO 2020 adaylığımızı güçlendirecektir ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Tolga Albay / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Abdullah Kıratlı
<< Önceki Haber İzmirin EXPO 2020 adaylığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER