İzmir Büyükşehir Belediyesindeki yolsuzluk

İzmir Büyükşehir Belediyesindeki yolsuzluk iddialarına ilişkin dava -Davanın tek tutuklu sanığı Genel Sekreter Gençin tahliyesine karar verildi


İZMİR (A.A) - İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik 130 sanıklı yolsuzluk operasyonu davasının, tek tutuklu sanığı olan ve suç örgütü yöneticisi olduğu iddiasıyla yargılanan Genel Sekreter Pervin Şenel Gençin tahliyesine karar verildi.
     Pervin Şenel Gençin avukatı Ercan Demir, AA Muhabirine yaptığı açıklamada, Gençin tahliyesine karar verilmesine ilişkin, mahkemelerin her ay incelemelerde bulunduklarını hatırlatarak şunları kaydetti:
     Pervin Şenel Genç hakkında tahliye kararı verilmiştir. Bu kararı, 30 günde bir mahkumlar hakkında incelemede ve değerlendirmelerde bulunan mahkeme vermiştir. Tahliye kararına ilişkin gerekçeyi ise yarın saat 17.00den sonra öğreneceğiz
     Cumhuriyet Savcısı Birol Çengil tarafından hazırlanan iddianamede, Genel Sekreter Pervin Şenel Genç suç örgütü kurup yönetme ile suçlanmıştı. Gençin bu suçtan 2 ile 6 yıl arasında değişen hapis cezasına çarptırılması istenmişti.
    
     Muhabir: Binnaz Ersoy
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesindeki yolsuzluk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER