İzmir Büyükşehir Belediyesindeki yolsuzluk iddiası davası

İzmir Büyükşehir Belediyesindeki yolsuzluk iddiası davası -Belediye Başkanı Kocaoğlu: Belediyeye ilk operasyonun yapıldığı günden bu yana 452 gün geçti. Pervin Şenel Genç, bir anne çocuğunu nasıl korursa beni de hata yapmamam için öyle k


İZMİR (A.A) - İzmir Büyükşehir Belediyesindeki yolsuzluk iddiası davası kapsamında tutuklu bulunan belediyenin genel sekreteri Pervin Şenel Gençin 62. yaş günü, yakınları ve çalışma arkadaşları tarafından pasta keserek kutlandı.
     İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlunun eşi Türkegül Kocaoğlu, doğum günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Pervin Şenel Gençin kendi doğum gününe katılamadığını ve cezaevinde yaş aldığını belirtti.
     Belediyeye düzenlenen operasyon kapsamında tutuklanan ve daha sonra serbest bırakılan belediye personeli ile birlikte pastayı kesen Türkegül Kocaoğlu, Üzücü bir tablo ama güçlü olmak zorundayız dedi.
     Pervin Şenel Gençin odasındaki etkinliğin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, belediye binası önünde çalışanlara seslenerek, ilk operasyonun düzenlendiği günden bu yana 452 gün geçtiğini hatırlattı.
     Genç ile üniversite yıllarından tanıştığını ve belediye başkanı seçildikten sonra birlikte çalıştıklarını anlatan Kocaoğlu, Pervin Şenel Genç, bir anne çocuğunu nasıl korursa beni de hata yapmamam için öyle korudu ve 15 aydır cezaevinde yatıyor. Diğer arkadaşlarımız özgürlüğüne kavuştu sadece Pervin Şenel Genç arkadaşımız kaldı. Beni koruyan arkadaşım 452 gündür cezaevinde yatıyor. Bu durumun tüm personele acı verdiğini, hepsinin üzüldüğünü biliyoruz. Ama bu geminin kaptanı olarak en çok sıkıntıyı ben çekiyorum dedi.
     Pervin Şenel Gençin bir an önce özgürlüğüne kavuşması gerektiğini dile getiren Kocaoğlu, cezayı aşan tutuklama sürelerine son verilmesini istedi.
     Konuşmaların ardından belediye çalışanları ve Gençin yakınları gökyüzüne beyaz güvercin ve balon bıraktı.
    
     Muhabir: Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesindeki yolsuzluk iddiası davası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER