İzmir Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Akıncılar:

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Akıncılar: -Başbakan Yardımcısı Bülent Arınçın basın çalışanlarının yıpranma hakkı konusundaki açıklamaları çok sevindirici


İZMİR (A.A) - İzmir Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Erol Akıncılar, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınçın basın çalışanlarının yıpranma hakkı konusundaki açıklamalarının sevindirici olduğunu bildirdi.
     Akıncılar, yaptığı yazılı açıklamada, Bülent Arınçın gazetecilere yönelik fiili hizmet zammının gündemlerinde olmasına ilişkin açıklamasının sevindirici olduğunu, gazetecilerin en çok yıpranan meslek gruplarından biri olduğunu kaydetti.
     Gazetecilere yıpranma haklarının yeniden verilmesiyle basın mensuplarının mağduriyetlerine son verileceğini bildiren Akıncılar, 2008de yıpranma hakları ellerinden alınan basın mensuplarına 2012 yılına kadar olan boşluğun da geçici maddeyle verilebileceğini belirtti. Akıncılar, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınçın basın çalışanlarının yıpranma hakkı konusundaki açıklamaları çok sevindirici dedi.
     Akıncılar, basın mensuplarının yeniden sendikal haklara kavuşturulması için çalışma yapılmasını arzu ettiklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber İzmir Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Akıncılar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER