İzmir Ticaret Odasından VATSOya ziyaret

İzmir Ticaret Odasından VATSOya ziyaret


VAN (A.A) - İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Akın Kazançoğlu ve beraberinde bulunan meclis üyeleri, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Fidanı ziyaret etti.
     Fidanı makamında ziyaret eden Kazançoğlu, Gedikbulak Köyünde yaptırdıkları ve inşaatı tamamlanmak üzere olan okulun ikinci eğitim öğretim döneminde hazır hale geleceğini ve Erciş ilçesinde ise yaptıracakları okulun temelini ise ilkbahar aylarında atılacağını kaydetti.
     Kazançoğlu, Vanın yaşanan 2 büyük yıkıcı depreme rağmen çok kısa bir sürede toparlandığını gördüklerini ve bundan da mutluluk duyduklarını söyledi.
     Fidan ise, misafirlerine oda ile ilgili bilgi verdi. Yaşanan depremlerin hemen ardından Türkiyenin tek yürek olup Vana aktığına şahit olduklarını belirten Fidan, bundan dolayı tüm sivil toplum örgütlerine teşekkür etti.
     İzmir Ticaret Odasının Vanda yaptırdığı okulların çok gönülden bir yardım olduğunu altını çizen Fidan, Vanda yaşanan depremden yıkılan okullarımızın yerine gerek sivil toplum kuruluşları gerek işadamları ve gerekse devlet kaynakları ile iki kat fazlası inşa edildi. Bundan dolayı gerek maddi gerek manevi desteklerde bulunan herkese teşekkür ederim dedi.
     İzmir heyeti, daha sonra VATSO hizmet binasını gezerek birimler hakkında Fidandan bilgi aldılar.
    
     Muhabir: Necat Hasar
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber İzmir Ticaret Odasından VATSOya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER