İzmitte Ramazan coşkusu

İzmitte Ramazan coşkusu


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri, Kültür Tepesi, Doğu Kışla ve 52 mahallede, Mehteran Bölüğünün verdiği Konserlerle başladı.
     İzmit Belediyesinden yapılan açıklamada, Kültür Tepesi ve Doğu Kışla Gençlik Parkındaki Ramazan şenlikleri, tiyatro, Hacivat - Karagöz, illüzyon gösterileri, sema gösterisi, mehter konseri, tasavvuf müziği ve animasyon gösterileriyle renklenen etkinliklere vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi.
     Faruk Çoban ve Serkan Vardarın ilahi ve kaside okuduğu etkinliklerin ilk gününde, Şair Mustafa Talha Savaş şiirleriyle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.
     Açıklamada etkinlikteki konuşmasına yer verilen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Ramazan ayının sevginin, hoşgörü, yardımlaşma ve insanların birbirine gönlünü açmasının anlam kazandığı bir ay olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
     Buralar sizinle güzel ve anlamlı. Çünkü buraların sahibi sizlersiniz. Bizler sizin adınıza bu güzel etkinlikleri yapmakla, yaşatmakla görevliyiz. Kültür Tepesi İzmitlilere yakışır hale geldi. Cephanelik, çocuk havuzları, mahalle konakları, emekli evleri, Çocuk Hakları Okulu, ücretsiz dağıttığımız 5 bin 500 bisiklet projesi bu kente ve insanlarına verdiğimiz değeri göstermektedir
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmitte Ramazan coşkusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER