İzmit Belediye Başkanı Doğan, Kültür Tepesindeki

İzmit Belediye Başkanı Doğan, Kültür Tepesindeki stantları gezdi


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Ramazan etkinlikleri kapsamında kurulan stantları gezdi.
     Kültür Tepesinde kurulan stantları gezerek, görevlilerden bilgi alan Doğan, Kocaeli Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından kurulan Obezite ile mücadele standında incelemelerde bulundu.
     Doğan, burada yaptığı konuşmada, Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan Obezite ile Mücadele Programını çok anlamlı bulduğunu belirterek, çağın en büyük sağlık sorunlarından birinin obezite olduğuna dikkati çekti.
     Konuyla ilgili yapılan çalışmaların faydalı sonuçlar vereceğine inandığını dile getiren Doğan, belediye olarak kendilerinin de konuya duyarsız kalmayarak Sağlıklı Kilo Hareketi ile Sağlıklı Bilgi Hareketi adında iki kampanyayı yürüttüklerini kaydetti.
     Doğan, Bu kampanyalar kapsamında beslenme ve spor alışkanlığının kazanılması başta olmak üzere, sağlık alanında pek çok bilgi vatandaşlarla paylaşılıyor. Sağlıklı Kilo Hareketi kapsamında bir de yağ ölçümü ve diyet programı uyguladık. Sağlık personelimiz tarafından yürütülen bu hizmetimizde boy ve kilo ölçümleri yapılıyor ve sonrasında uygun beslenme programına başlanıyor. Ücretsiz olarak sunduğumuz bu hizmetten bugüne kadar yaklaşık iki bin kişi faydalandı dedi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmit Belediye Başkanı Doğan, Kültür Tepesindeki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER