İzmit Belediye Başkanı Doğan:

İzmit Belediye Başkanı Doğan: Tüm yasaları olduğu gibi imar yasasını da herkese eşit uygulamak durumundayız


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, tüm yasalarda olduğu gibi imar yasasını da herkese eşit uygulamak durumunda olduklarını bildirdi.
     Göykayparkta NCITY Alışveriş Merkezinin yöneticileriyle bir araya gelen Doğan, burada yaptığı açıklamada, İzmitte yapılan yatırımlara ve esnafa her zaman destek verdiklerini belirterek, NCITY alışveriş Merkezi kurulduğundan beri burada hizmet veren esnafın yanında olduklarını söyledi.
     Yasalara uygun olarak hareket edilen her durumda esnafın yanında ve hakkını savunan bir anlayışa sahip olduklarını ifade eden Doğan, şunları kaydetti:
     Bu anlayışımız, kurallara uygun olan şekilde sürdürüldüğü sürece devam edecek. Ancak burada gözden kaçırılmaması gereken bir konu var ki o da bizim kanunları uygulamakla yükümlü olduğumuzdur. Bu noktada NCITY Alışveriş Merkezine bir ayrıcalık tanımamız söz konusu dahi olamaz. Tüm yasaları olduğu gibi imar yasasını herkese eşit uygulamak durumundayız. Çatısını tamir etmek isteyen vatandaşa uyguladığımız imar yasasını, buraya da uygulamak durumundayız.
     Doğan, NCITY Alışveriş Merkezinin yıllardır ruhsat konusunda bir sorun olarak karşılarında durduğunu dile getirerek, Biz yasaların bize emrettiği şekilde davranmak zorundayız. Bu güne kadar hem esnafa hem de halkımıza karşı yapmamız gerekenleri fazlasıyla yaptık. Esnafı mağdur etmek istemeyiz. Ancak yasalarca gerekli olanı yapıyoruz. NCITY bu konuda şehrin büyük bir sorunudur. Bu konuda herkes üzerine düşeni yapmalı ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmit Belediye Başkanı Doğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER