İzmit Huzurevinde Yaşlılar Haftası etkinliği

İzmit Huzurevinde Yaşlılar Haftası etkinliği -Kocaeli Valisi Ercan Topacanın eşi Sevim Topaca, İzmit Huzurevinde düzenlenen Yaşlılar haftası etkinliğine katıldı


KOCAELİ (A.A) - İzmit Huzurevinde Yaşlılar Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, İzmit Huzurevi salonunda düzenlenen etkinliğe, Kocaeli Valisi Ercan Topacanın eşi Sevim Topaca, Vali Yardımcılarının eşleri Mürvet Sözen, Dilek Ünlüsoy, İzmit Huzurevi Müdürü Mesut Yalçın, Huzurevi Derneği Başkanı Olcay Ilıcalı, Kocaeli Büyükşehir Musiki Derneği Başkanı Vehbi Hopalı ve Musiki korosu üyeleri katıldı.
     Ziyarette, İzmit Huzurevinde sakinlerinden Şerafettin Bozkır, Mustafa Aydın, Eyüp Esen, Osman Balkaner, Yaşar Kurt, Ayşe Aktaş, Şerife Erbilsin ve Necmiye Çetine doğum günü partisi yapıldı, yaş pasta kesildi.
     Sevim Topaca, burada yaptığı konuşmada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının öncülüğünde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğanın himayelerinde başlatılan Gönül Elçileri projesinin, yaşlıları, engellileri, kadınları ve çocukları bu kapsadığını belirterek, şunları kaydetti:
     Sizler buraya devletimizin misafiri olarak gelmiş bulunmaktasınız. Burada sizlere en iyi imkanlar sunuluyor. Fakat sizler moral istiyorsunuz, sizlerin yanında olmamızı istiyorsunuz. Biz de Gönül Elçileri olarak bu eksiği tamamlamak istiyoruz.
     Sevim Topaca, daha sonra huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler verdi.
     Son olarak, Kocaeli Musiki Cemiyeti Derneği korusu, şef Erdinç Çelikkol yönetiminde konser verdi. Sevim Topaca da koroya katılarak, şarkı söyledi.
     Konser sonunda Musiki Cemiyeti Başkanı Vehbi Hopalı ve huzurevi sakini Necmiye Çetin, Topacaya çiçek takdim etti.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmit Huzurevinde Yaşlılar Haftası etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER