İzmit Yenişehir Spor Tesisi açıldı

İzmit Yenişehir Spor Tesisi açıldı


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediyesince yaptırılan Yenişehir Spor Tesisi düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.
     Belediyeden yapılan açıklamada, görüşlerine yer verilen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmitin spor konusunda çok zengin bir şehir olduğunu ifade ederek, Spora verdiğimiz katkılar, açtığımız tesisler ve her dönem yapılan spor malzemeleri yardımı bugünlere gelmemizde büyük katkı sağladı dedi.
     Sporun sağlıklı nesiller yetiştirilmesinde en önemli güç olduğuna dikkat çeken Doğan, İzmit Belediyesi olarak her zaman kent sporunun gelişimine katkı sağladıklarını ve bunun böyle devam edeceğini söyledi.
     Yapılan çalışmaların bugün için yapılan değil gelecek için yapılan yatırımlar olduğuna vurgu yapan Doğan, şöyle devam etti:
     Bu güne kadar 15in üzerinde tesisi kente kazandırarak, kulüplerimize hediye ettik. Daha da önemlisi Türkiyede amatör spora yapılan en büyük yatırım olan Cephanelik Spor Kompleksini yaptık. Biz sporcularımızın bu konudaki çalışmalarına destek verirken onlardan sadece başarı bekliyoruz.
     Yenişehir Spor Tesislerinin spor camiası için hayırlara vesile olmasını dileyen Yenişehir Kulüp Başkanı Erdoğan Akkuzu da amatör spor kulüplerine ve tüm spor dallarına verdiği destekten dolayı Doğana teşekkür etti.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmit Yenişehir Spor Tesisi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER