İznikte kaybolan yaşlı çift

İznikte kaybolan yaşlı çift -2008den bu yana haber alınamayan yaşlı çiftin bulunması için 500 metrekarelik bahçe arandı, foseptik boşaltıldı


BURSA (A.A) - Bursanın İznik ilçesinde 4 yıldır haber alınamayan yaşlı çiftin bulunması için kiracılarının ikamet ettikleri apartmanın bahçesi arandı, foseptik boşaltıldı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yaklaşık 4 milyon liralık servete sahip oldukları öne sürülen Ahmet Refik Öner (82) ve eşi Emine Önerin (73) 21 Nisan 2008de kaybolmasının ardından, İznik Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, her ihbar değerlendiriliyor.
     İhbar üzerine hareket eden polis ekipleri, bu kez çiftin Atatürk Caddesinde kiracılarının oturduğu apartman dairesinin arka bahçesinde çalışma başlattı. 500 metrekarelik bahçe, iş makineleri yardımıyla kazıldı. Herhangi bir bulguya rastlanmaması üzerine bahçedeki foseptik, vidanjör aracılığıyla boşaltıldı. Kuyuya indirilen işçi ise çiftin cesetlerinin burada olmadığını tespit etti.
    
     -Olay-
    
     İznikin Beyler Mahallesinde 2008de, Ahmet Refik Öner ve Emine Öner çiftinden uzun süre haber alamayan komşuları, durumu polise bildirmişti. Yaşlı çift, tüm arama çalışmalarına rağmen bulunamamıştı.
     İznik Cumhuriyet Savcılığının ifadelerine başvurduğu Öner çiftinin çocukları Zeliha B. ile Kamil Öner, anne ve babalarının kaybolmasından kardeşleri Kenan Öneri sorumlu tutmuş, Öner ise hakkındaki suçlamayı reddetmişti. Yürütülen soruşturmada Kenan Öner, 2009da tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Musa Öztürk / Harun Kaymaz
     Yayıncı: Berin Alpaslan
<< Önceki Haber İznikte kaybolan yaşlı çift Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER