Jandarma, şehit aileleri yalnız bırakmadı

Jandarma, şehit aileleri yalnız bırakmadı


MUĞLA (A.A) - Milas jandarma Bölük Komutanlığında görevli personel, vatani görevini yaparken şehit düşen askerlerin Milastaki ailesine bayram ziyareti gerçekleştirdi.
     Milas Jandarma Bölük Komutanlığında görevli Jandarma Üsteğmen Gürkan Gündüz, Jandarma Üstçavuş Cengiz Uyur ve eşi Selma Uyur, 1992 yılında Şırnak Uludere Taşdelen Karakolunda vatani görevini yaparken terörist saldırısı sonucu şehit düşen Hüseyin Duralın Beçin beldesi Atatürk Mahallesindeki evinde ailesini Kurban Bayramı dolayısıyla ziyaret etti.
     Şehit babası Nurettin Dural, askerliğini Kıbrısta yaptığını, bölgede 1976-77 yılında yaşanan savaşı iyi bildiğini belirterek, Ziyaretten dolayı çok memnunum. Vatan bizim vatanımız. Asker bizim askerimiz. Hepsine teşekkür ederim dedi.
     Ziyarette göz yaşlarına hakim olamayan şehit annesi Şengül Dural da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Askerleri çok sevdiğini, hepsini kendi evladı gibi gördüğünü ifade eden Dural, zaman zaman jandarma ekiplerinin kendilerini ziyaret ettiğini kaydetti.
     Jandarma Üsteğmen Gürkan Gündüz ise kendisinin de Dağlıcada görev yaptığını, bölgeyi iyi bildiğini anlatarak, Orada vatanı en iyi şekilde savunduk. Orada kalan arkadaşlarımız da görevlerini en iyi şekilde yapmaya devam ediyorlar. Şehitlerimizin kanı kesinlikle yerde kalmayacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Ferdi Aşıcı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Jandarma, şehit aileleri yalnız bırakmadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER