Jandarma Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü

Jandarma Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Jandarma Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Yağcı mesajında, 173 yıllık köklü bir tarihe sahip Jandarma Teşkilatının görev ve sorumluluklarını üstün bir hizmet anlayışıyla, başarıyla yerine getirdiğini kaydetti.
     Ülke çapında huzur ve güvenliğin sağlanması, Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğü hususunda büyük bir vatan sevgisiyle görev yapan Jandarma Teşkilatı, en küçük biriminden en yüksek mevkiye kadar görev ve sorumluluklarını layıkıyla yerine getirmektedir ifadelerini kullanan Yağcının mesajı şöyle:
     Güvenlik kuvvetlerimiz demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizin birlik ve bütünlüğünün, aziz milletimizin huzur ve selametinin en önemli teminatıdır. Yüreklerinde bulunan vatan sevgisi, yüksek bir ruh ve şuurla görev yapan tüm güvenlik kuvvetlerimiz gerektiğinde cennet vatanımız için canlarını da seve seve feda etmişlerdir. Öyle ki, tüm unsurlarıyla Türk Silahlı Kuvvetlerinin bölücü terör örgütlerine ve yasa dışı tüm faaliyetlere karşı yürüttüğü kahramanca başarı, en büyük gurur kaynağımız olmuştur.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Jandarma Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER