Kaçırılan kamu görevlileri

Kaçırılan kamu görevlileri -Kaçırılan Astsubay Başçavuş Abdullah Söpçelerin amcasının oğlu Tevfik Söpçeler: -İnşallah bundan sonra böyle şeyler ülkemizde yaşanmasın, insanlar kardeşçe yaşasın bu ülke hepimizin (Fotoğra


KIRKLARELİ (A.A) - Diyarbakırın Lice ilçesinde 2 yıl önce terör örgütünce kaçırılan Astsubay Başçavuş Abdullah Söpçelerin amcasının oğlu Tevfik Söpçeler, uzun bir bekleyişin ardından hasretin sona ereceğini belirtti.
     Tevfik Söpçeler, gazetecilere yaptığı açıklamada, kaçırılan Astsubay Başçavuş Abdullah Söpçelerin özellikle ailesinin 2 yıldır büyük acı ve hasret çektiklerini söyledi.
     Zor bir süreç yaşadıklarını ancak artık yaşananların biteceği için mutlu olduklarını ifade eden Tevfik Söpçeler, şunları kaydetti:
     Abdullah bizim amcamızın çocuğu bizlerde üzüldük ama asıl üzüntü ve hasret kendi ailesinde yaşandı. Çünkü ortada belirsizlik vardı, yaşıyor muydu, son durumları neydi, nasıl bir ortamda yaşıyordu- Bunlar bilinmediği için zor günler geçirildi. İnşallah bundan sonra böyle şeyler ülkemizde yaşanmaz.
     İnşallah bundan sonra böyle şeyler ülkemizde yaşanmasın, insanlar kardeşçe yaşasın bu ülke hepimizin. Biz hepimiz kardeşiz bir yerde yaşamak zorundayız. Biz bu ülkeyi hep birlikte Çanakkalede, başka cephelerde savaşarak kazanmışız. Onun için bu birlikteliği bu şekilde sürdürmeliyiz.
    
     Muhabir: Özgün Tiran - Gökhan Balcı / Salih Baran
     Yayıncı: A.Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Kaçırılan kamu görevlileri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER