Kadir Gecesi

Kadir Gecesi -Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: Faziletleri saymakla bitmeyen bu mübarek geceyi en iyi şekilde değerlendirmek, bu münasebetle namaz kılmak, Kuran okumak, dua etmek hepimizin hayrına olacaktır


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, faziletleri saymakla bitmeyen Kadir Gecesini en iyi şekilde değerlendirmek, bu münasebetle namaz kılmak, Kuran okumak, dua etmenin herkesin hayrına olacağını bildirdi.
     Gümrükçüoğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla yaptığı açıklamada, Kuran-ı Kerimin inmeye başladığı Ramazan ayının 27. gecesi olan Kadir Gecesine ulaşıldığını belirtti.
     Allahın, bin aydan daha hayırlı olduğunu bildirdiği, kulun Rabbine en yakın olduğu kutlu gece olan Kadir Gecesine erişmenin huzur ve mutluluğu içinde olduklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:
     Faziletleri saymakla bitmeyen bu mübarek geceyi en iyi şekilde değerlendirmek, bu münasebetle namaz kılmak, Kuran okumak, dua etmek hepimizin hayrına olacaktır. Bu gecede kırgınlıklara, dargınlıklara son verip, varsa kırık kalpleri de onaralım. Bu vesileyle bütün Trabzonlu hemşehrilerimin ve İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik eder, dünyanın huzura kavuşmasını Cenabı Haktan niyaz ederim.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER