Kadir Gecesi

Kadir Gecesi -MHP Denizli İl Başkanı Yeniçeri: Kadir Gecesinin dünyaya barış, huzur ve saadeti, birlik ve beraberliği getirmesini diliyorum


DENİZLİ (A.A) - MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Kadir Gecesinin dünyaya barış, huzur ve saadeti, birlik ve beraberliği getirmesini diliyorum dedi.
     Yeniçeri, Kadir Gecesi dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Kadir Gecesinin Ramazan ayı içerisinde bulunun en kıymetli gün olduğunu kaydetti.
     Bu gecede mükafatların sınırsız olarak verildiği, kalplerin, duygu ve davranışların her türlü kötülükten arınması, iyi ve güzel davranışların çoğalması, insanlar arasındaki sevgi ve bağışlamanın yanında herkesin birbirini kucaklaması için yeni adımlar atma imkanının olduğunu belirten Yeniçeri şu görüşlerine yer verdi:
     Kadir Gecesi, Kur-anın övdüğü, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği Ramazan-ı Şerif ayı içinde bulunan en kıymetli gecedir. Bu müstesna gecede, barış, sevgi ve huzur içinde bir dünya için nefretleri sevgiye, öfkeleri kardeşliğe dönüştüren Kuranın rehberliğinde hak, adalet, özgürlük, barış ve huzur diliyorum. Kadir Gecesinde, ülkenin birlik ve beraberliği için gözünü kırpmadan şehit olan Mehmetçikler için, dünyanın muhtelif yerlerinde acı çekmekte olan Müslümanlar için dua edelim. Kadir Gecesinin dünyaya barış, huzur ve saadeti, birlik ve beraberliği getirmesini diliyor, şiddet ve gözyaşının dinmesini Yüce Allahtan niyaz ediyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Binnaz Ersoy
     Yayıncı: Ramazan Ercan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER