Kadirlide anaokulu inşaatı devam ediyor

Kadirlide anaokulu inşaatı devam ediyor


OSMANİYE (A.A) - Kadirlide, emekli öğretmen Fatma Kutlu Köksal Ayvacı ile Kaymakamlık tarafından yaptırılan anaokulunun inşaatının devam ettiği bildirildi.
     Kaymakam Necip Çakmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hayırsever emekli öğretmen Fatma Kutlu Köksal Ayvacının 250 bin TL ve kaymakamlığın da 200 bin TL desteğiyle yaptırılan 4 derslikli anaokulunun inşaatının devam ettiğini söyledi.
     4+4+4 eğitim sistemi ile anaokullarının çok daha önemli bir hale geldiğini ifade eden Çakmak, kaymakamlık olarak da destek verilen anaokulunun en kısa zamanda tamamlanacağını söyledi.
     Çakmak, anaokulunun devlet-vatandaş işbirliğinin en güzel örneklerinden biri olduğunu dile getirerek, Eğitime verilen destek hiçbir zaman unutulmaz. Geleceğimizin büyükleri olacak yavrularımıza en güzel eğitim ve öğretim verileceği okullarımıza sahip çıkalım. Böylesi hayırsever öğretmenlerimizin elleri öpülür. Öğretmenimiz, biriktirdiği parayı kendisi için harcamak yerine anaokulu yaptırmak için kullandı. Bu büyük bir kadirşinaslık örneğidir. Kendisine teşekkür ediyorum. Kaymakamlık ve Özel İdare Müdürlüğümüzün de desteği ile Şehit Orhan Gök Anadolu Lisesi bahçesinde yapımı devam eden anaokulumuzu en kısa zamanda tamamlayacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Tuğba Temir
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kadirlide anaokulu inşaatı devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER