Kadirlide cinsel istismar iddiası

Kadirlide cinsel istismar iddiası -17 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan biri kadın 3 kişiden, 2si tutuklandı


OSMANİYE (A.A) - Kadirli ilçesinde, 17 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan biri kadın 3 kişiden, 2si tutuklandı.
     Pazar Mahallesinde devriye gezen polis ekipleri, şüpheli gördükleri bir otomobili durdurdu. Bu sırada, aracın içerisinde bulunan 17 yaşındaki S.K. (17) polisten yardım istedi. Bunun üzerine araçtaki biri kadın 3 kişiyle emniyete götürülen genç kız, kendisine cinsel istismarda bulunulduğunu öne sürdü.
     S.Knın ifadesinde, Kahramanmaraşın Andırın ilçesinde yaşadığını, anne ve babasının ayrı olduğunu, iş aramak üzere Kadirliye gitmek için otogarda beklerken daha önceden tanıdığı Sami D. (25) ile Selçuk Dnin (18) kendisini bu ilçeye götürmek üzere araca aldıklarını kaydetti.
     Yolculuk sırasında şüphelilerden birisinin, Ayten Pyi (39) cep telefonuyla arayarak, Bizim bir tanıdığımız var. Temizlikçiye ihtiyaç var mı- dediklerini öne süren genç kız, daha sonra otomobil içerisinde, akraba oldukları öğrenilen Sami D. ile Selçuk Dnin kendisine tecavüz ettiğini ve para karşılığında Ayten Pye teslim ettiğini iddia etti.
     Genç kızın ifadesi üzerine araçta bulunan Sami D, Selçuk D. ve Ayten P. gözaltına alındı.
     Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Sami D. ile Selçuk D. çıkarıldıkları mahkemece nitelikli cinsel istismar suçundan tutuklandı. Diğer zanlı Ayten P. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Kadirlide cinsel istismar iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER