Kadirlide EĞDESten eğitime destek çalışması

Kadirlide EĞDESten eğitime destek çalışması


OSMANİYE (A.A) - Kadirlide, 41 sivil toplum kuruluşu bir araya gelerek kurduğu Eğitime Destek Platformu (EĞDES) çalışmalara başladı.
     Platform Sözcüsü Avukat Cihat Günece, Kadirli Girişimci İşadamları Derneği (KAGİAD) binasında platform üyeleri adına yaptığı basın açıklamasında, Türkiye genelinde çalışmalarını yürüten 41 sivil toplum kuruluşu temsilcisinin desteğini aldıklarını söyledi.
     İmam Hatip Lisesi ve ortaokulu binasının ihtiyaca cevap verememesi nedeniyle yeni bir bina veya arsa bulma çalışmalarının bayladığını anlatan Günece, şunları kaydetti:
     Platform üyeleri olarak amacımız, Kadirli de ve Türkiyede her türlü eğitim ve öğretimi desteklemek. Eğitim kurum ve kuruluşlarının sorunlarının çözümünde katkıda bulunmak için birlikte aktivite düzenlemek ve bunun için her türlü aracı kullanmaktır. Bu amaç çerçevesinde, Kadirli İmam Hatip Lisesinin mevcut yerinin ihtiyacı karşılamadığı, bunun için atıl durumda bulunan Toprak Mahsulleri Ofisine ait Şehit Mehmet Delikuş ile Cengiz Topel Mahallesindeki arsanın Kadirli İmam Hatip Lisesi ve kurumlarına tahsisi konusunda platform her türlü girişim ve çalışmayı yapacaktır.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kadirlide EĞDESten eğitime destek çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER