Kadirlide kan bağışı kampanyası

Kadirlide kan bağışı kampanyası


OSMANİYE (A.A) - Adana Kızılay Kan Merkezi, Kadirli Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının desteği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi.
     Adana Kızılay Kan Merkezi Müdürü Ümit Tokgöz, Kadirli Kaymakamlığı önünde kurulan kan bağışı çadırında yaptığı açıklamada, Kaymakam Necip Çakmak ve Belediye Başkanı Ömer Tarhana desteklerinden dolayı teşekkür etti.
     Kan bağışına gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirten Tokgöz, Kadirli halkı kan bağışına her zaman destek veriyor. İlçe halkının göstermiş olduğu duyarlılık bizleri memnun ederken, ihtiyaç sahiplerine de umut oluyor. Kan bağışında bulunan herkese teşekkür ediyoruz dedi.
     Kan bağışında bulunan Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak, kan bağışının bir ihtiyaç olduğunu belirterek, Kadirli halkına kan bağışına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.
     Kızılay Kadirli Şubesi Başkanı Ali Ayas da, bir günde 400 ünite kan bağışı toplamayı hedeflediklerini belirtti.
     Kan bağışı sonrasında, kampanyaya destek veren Kaymakam Necip Çakmak ve Belediye Başkanı Ömer Tarhana teşekkür plaketi verildi.
     Kampanyayac Kadirlide görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri, daire ve okul müdürleri, muhtarlar, emniyet ve askeri personel, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, öğretmenler ve memurlar ile birlikte çok sayıda vatandaş destek verdi.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Ümit Kahrıman
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Kadirlide kan bağışı kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER