Kadirlide şehit aileleri ve gaziler yemekte

Kadirlide şehit aileleri ve gaziler yemekte buluştu


OSMANİYE (A.A) - Kadirlide, şehit aileleri ve gaziler, Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen geleneksel birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi.
     İlçedeki bir restoranda düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
     Dernek Başkanı Battal Işıkbol, Kur-anı Kerim okunmasının ardından yaptığı konuşmada, birlik ve berberliğin pekişmesine vesile olacağını ifade ettiği bu tür organizasyonları sürdüreceklerini söyledi.
     Işıkbol, konuşmasının devamında şunları kaydetti:
     Şehit ailelerime ve kahraman gazilerime gösterilen her türlü ilgiye teşekkür ediyorum. Şehitlik ve gazilik dinimizde kutsal olan değerlerimizdendir. Kimimiz evlatlarımızı, kimimiz kol ve bacaklarımızı bu vatan için seve seve verdik. Bizler yine seve seve vatan için ölmeye hazırız. Bizler biliyoruz ki, bu vatan uğruna, canını feda eden binlerce şehide borcumuzu ödeyemeyiz. Bugün bu topraklarda özgürce yaşayabiliyorsak ve rahat nefes alabiliyorsak, bu onların eseridir. Çok değerli şehitlerim, sizler rahat uyuyun, 30 yıla yakın bir sürede terörle mücadelede binlerce şehit verdik. Bizler şuan onların temsilcisi olarak burada bulunmaktayız. Bu yemeğe katılımlarınızdan dolayı tüm katılımcılara ve Kasım Yasdıoğluna teşekkür ediyorum.
     Yemek ve dua edilmesiyle sona eren programa Askerlik Şubesi Başkanı Yarbay Alaaddin Eşsiz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakan Bozgedik, Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan, şehit yakınları ve gaziler katıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Kadirlide şehit aileleri ve gaziler yemekte Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER