Kadirlide spor sahası sevinci

Kadirlide spor sahası sevinci -Yoğunoluk köyünde maç yapmak için her hafta 120 kilometre yolculuk yapan vatandaşlara spor sahası sözü verildi


OSMANİYE (A.A) - Kadirli ilçesine bağlı Yoğunoluk köyünde yaşayan ve maç yapmak için her hafta 120 kilometre yolculuk yapan vatandaşlara spor sahası sözü verildi.
     Köy Muhtarı Ahmet Berk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık bin 700 nüfuslu köyde, spor yapılacak yer olmadığı için köylülerin her hafta maç yapmak için Kadirliye gittiklerini söyledi.
     Berk, genç nüfusun kötü alışkanlıklardan uzaklaşması için 4 takım oluşturduklarını her hafta Kadirli imlçe merkezine giderek halı sahada maç yaptıklarını belirterek, şöyle konuştu:
     Vatandaşlar spor yapmak için yaklaşık 120 kilometre yolculuk yapıyorlar. Hem maddi, hem de manevi açıdan etkileniyorlar. Yetkililerden köye bir spor sahası yaptırmalarını istedik. Bu konuda Kadirli Kaymakamımız Necip Çakmak, gerekli desteği vereceklerini söyledi. Bizler de el birliği ile inşallah en kısa zamanda köyümüze spor sahası yapacağız.
     Köylülerden Ali Şengül ise her hafta maç yapmak için yaklaşık 1 yıldan bu yana Kadirliye gitmek zorunda olduklarını belirterek, kaymakamlık, muhtarlık ve köylülerin desteği ile spor sahası yapılmasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Kadirlide spor sahası sevinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER