Kadirlide tayini çıkan personele iftar yemeği

Kadirlide tayini çıkan personele iftar yemeği


OSMANİYE (A.A) - Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından tayini çıkan personele iftar yemeği düzenlendi.
     İlçe Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan, Sülemiş Turistik Tesislerinde verilen yemekte yaptığı konuşmada, Kadirli ilçe emniyet müdürlüğünde uzun yıllar görev yaparak, Kadirlililerin huzur ve güvenliği için çalışan ve görevi icabı başka bir yere tayini çıkan meslektaşlarına yeni görevlerinde başarılar dileyerek, gecenin hazırlanmasında emeği geçen personele teşekkür etti.
     Kadirlide, görev yapan polis teşkilatını kutlayan AK Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal ise kısa konuşmasında, Polis teşkilatımızda başarıyla görev yapan 17 polis memuru için verilen iftarın birlik beraberlik adına güzel bir davranış olduğunu, ilçemize yeni gelen ve ilçemizden ayrılacak olan tüm polis arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum dedi.
     Belediye Başkanı Ömer Tarhan da polisin demokrasilerin temeli olduğunu ifade ederek, tayini çıkan polis memurlarına yeni görev yerinde başarılar diledi.
     Yemek sonrası, tayini çıkan polis memurlarına İlçe Emniyet müdürlüğü tarafından hazırlanan plaket takdim edildi.
     Programa, Kaymakam Necip Çakmak, İlçe Müftüsü Orhan Öncü, Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Battal Işıkbol, Başkomiser Ali Soydan, bazı sivil toplum örgütü temsilcileri ve polis memurları ile aileleri katıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat/Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kadirlide tayini çıkan personele iftar yemeği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER