Kadirli Belediye Başkanı Tarhandan dernek ziyaretleri

Kadirli Belediye Başkanı Tarhandan dernek ziyaretleri


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Yardımlaşma Derneği ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Şubesine ziyarette bulundu.
     Tarhan ziyaretlerde yaptığı konuşmada, son günlerde artan terör saldırılarının ülkedeki birlik ve beraberliğe karşı yapılan hain planların bir parçası olduğunu söyledi.
     Terör örgütünün son günlerde Gaziantep, Hakkari ve diğer şehirlerdeki saldırısını kınayarak, milletçe derin üzüntü duyduklarını ifade eden Tarhan, şunları kaydetti:
     Terörün hiçbir kimseye faydası yok. Teröre karşı her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğine inanıyorum. Masum insanlarımıza güvenlik güçlerimize yönelik hain saldırıları lanetliyoruz. Şiddetten medet umanlar umduklarını asla bulamayacaklardır. Türkiyenin gücünü, Türk milletinin ulviyetini mutlak anlamda muhataplarına ispat etmek ve bölücü terör illetini bitirmelidir. Şehit olan evlatlarımızın maneviyatına ve geride bıraktıkları ailelerine sahip çıkmak en büyük görevimizdir. Bu vesile ile şehitlerimize Cenab-ı Allahtan rahmet, gazilerimize acil şifalar diler, her zaman yanınızda ve emrinizde olacağız.
     Kadirli Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Battal Işıkbol ise ziyaret anısına Tarhana şiir tablosu hediye ederek, ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
     Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Şubesi Başkanı Tayfun Çiftçi de derneği ziyaret ederek verdiği destekten dolayı Başkan Tarhana teşekkür etti.
    
     Muhabir: Menderes Özat/Mutlu Bozdağ/Volkan Kaşık
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kadirli Belediye Başkanı Tarhandan dernek ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER