Kadirli Belediyesporda transfer çalışması

Kadirli Belediyesporda transfer çalışması


OSMANİYE (A.A) - Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kadirli Belediyespor, 3 futbolcu transfer etti.
     Osmaniye temsilcisi Kadirlispor, ara transferde TFF 3. lig takımı Sivas 4 Eylül Belediyespordan defans oyuncusu Ferami Kuşçu (22), BAL 5. grup takımı Toroslar Belediyesporun orta saha oyuncusu İbrahim Gümüş (22) ve BAL 2. Grup takımı Kızıltepe Barış Spordan Sait Doğanı (26) sezon sonuna kadar renklerine bağladı.
     Kadirli Belediyespor 2. Başkanı Mehmet Gürlek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk yarının sonlarına doğru oluşturulan yeni yönetim kurulu üyeleri ile Kadirli Belediyesporu şampiyon yapmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, 3 önemli ismi kadrolarına kattıklarını söyledi.
     Gürlek, lige verilen arayı değerlendirerek, hazırlık maçları yaptıklarını ve bu maçlarda yeni transferlerin takım arkadaşlarına uyum sağlamaları yönünde önemli olduğuna dikkati çekerek, Takım içerisinde çok iyi bir uyum var. Devre arasında 3 önemli futbolcuyu sezon sonuna kadar kadromuza dahil ettik. Bu sezon şampiyon olup spor toto 3. lige yükselmek istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Umarım sezon sonunda amacımıza ulaşırız diye konuştu.
     Teknik Direktör, Cengizhan Aktaş ise takıma yeni katılan futbolcularla güçlendiklerini ve ikinci yarıya Kadirlilerin de desteğiyle iyi bir başlangıç yaparak, sezonu şampiyon olarak tamamlamak istediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Kadirli Belediyesporda transfer çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER