Kadirlili muhtarlardan ilçe Emniyet Müdürü Ayhana

Kadirlili muhtarlardan ilçe Emniyet Müdürü Ayhana ziyaret


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Muhtarlar Derneği üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhanı makamında ziyaret etti.
     Türkiye Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Kadirli Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Akdoğan ile beraberindeki mahalle muhtarları, güvenlik güçlerinin çalışmalarını yakından görmek için ilçe emniyet müdürlüğüne ziyarette bulundu.
     Akdoğan, emniyet güçlerinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, dernek olarak, Emniyet Müdürü Ayhana her zaman destek vermeye hazır olduklarını söyledi.
     Akdoğan, emniyet birimleriyle ortak hareket edeceklerini belirterek, İnsanların huzur ve güveni için çalışan tüm güvenlik güçlerine her zaman yardımcı oluyoruz. Mahallelerde huzurun sağlanmasında emniyetle muhtarların çok sıkı diyalog içinde olması gerekir dedi.
     İlçe Emniyet Müdürü Ayhan da seçilmiş insanlar olan muhtarlarla gurur duyduğunu belirterek, her zaman onların yanında olduğunu ifade etti.
     Ziyaretten dolayı muhtarlara teşekkür eden Ayhan, Kadirli halkının güvenliğinin sağlanmasında en büyük görevlerden birisinin muhtarlara düştüğünü vurgulayarak, şöyle konuştu:
     Emniyet olarak tüm hizmetlerimizi vatandaş odaklı yürütüyoruz. Vatandaşın olmadığı, kabul görmediği ve desteklemediği hiçbir proje artık günümüzde yürümüyor. Bizim ilk etaptaki en büyük yardımcımız, bize destek olan siz değerli muhtarlarımız. Vatandaşın bize iletmekte çekindiği konuları da muhtarlar vasıtasıyla öğreniyoruz. Bu açıdan muhtarlara önemli görev düşüyor. Güvenli ve yaşanabilir şehir için her zaman desteklerini bizden esirgemeyen muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz.
    
     Muhabir: Menderes Özat/Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kadirlili muhtarlardan ilçe Emniyet Müdürü Ayhana Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER