Kadirlispor yeni sezon hazırlıklarına başladı

Kadirlispor yeni sezon hazırlıklarına başladı


OSMANİYE (A.A) - Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele edecek olan Kadirlispor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.
     Şehir Stadyumunda, kurban kesilmesi ve yapılan duanın ardından sezonun ilk antrenmanına çıkan Kadirlispor futbolcuları, yeni sezona şampiyonluk parolası ile girdiklerini ifade ettiler.
     Kadirlispor Teknik Direktörü Tekin İncebaldır, gazetecilere yaptığı açıklamada, hedeflerinin 3. lig olduğunu ve Kadirlisporun şampiyonluk gücüne sahip olduğunu belirterek, yeni transferlerle takımın bu yıl iddialı olacağını söyledi.
     Yeni sezonda sakatlıkların olmaması dileğinde de bulunan İncebaldır, şunları kaydetti.
     Kadirlisporu yakıştığı bir üst lige çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Eksiğimiz var. Onu da lig başlamadan gidereceğiz. Şuan istediğimiz oyuncuları deniyoruz. Geçen sezondaki oyuncuların pozisyonuna bakıyoruz. Buradan Kadirlilere sesleniyorum. Kadirlilerle hep birlikte el ele verip kenetlenmemiz gerek. Bir bütün haline gelmemiz gerek. Tekin hoca tek başına bir şey yapamaz. Bütünleşmemiz şart. İnşallah sorunsuz ve sakatlıksız bir sezon geçiririz.
     Kulüp Başkanı Özkan Esgicioğlu ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ise futbolculara ve teknik heyete yeni sezonda başarılar dileyerek, şampiyonluk beklediklerini ifade ettiler.
    
     Muhabir: Menderes Özat
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Kadirlispor yeni sezon hazırlıklarına başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER