Kadirlisporlu futbolculara baklava ikramı

Kadirlisporlu futbolculara baklava ikramı


OSMANİYE (A.A) - Osmaniyeyi Bölgesel Amatör Liginde (BAL) temsil edecek Kadirlisporlu futbolculara, Belediye Başkanı Ömer Tarhan tarafından baklava ikram edildi.
     İlçe stadyumunda günü çift idmanla sürdüren Kadirlisporun idmanını ziyaret eden Tarhan, yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyetle görüşerek, takım hakkında bilgi aldı ve futbolculara baklava ikram etti.
     Tarhan, ikramının ardından yaptığı konuşmada, Şehir Stadyumunda çarşamba günü yapılacak olan Türkiye Kupası 1. kademe müsabakasında Kilis Belediye Spor ile karşılaşacak futbolculara başarılar diledi.
     Kadirlisporun 3. lige çıkması için hep birlikte takıma sahip çıkılması gerektiğini belirten Tarhan, Geçen yıla oranla yeni yapılan transferlerle bu yıl takımımızın başarılı sonuçlar alacağına inanıyoruz. Kadirli Belediyesi olarak ilçede sporun gelişmesi ve sporcuların başarılı olması için desteğimiz imkanlar ölçüsünde devam edecek. Çarşamba günü Türkiye Kupası maçında başarılar diliyorum dedi.
     Kadirlispor Kulübü Başkanı Özkan Esgicioğlu ise, Türkiye Kupası öncesi verdiği moral ve destekten dolayı Belediye Başkanı Ömer Tarhana teşekkür ederek, şunları kaydetti:
     Çarşamba günü tüm Kadirlileri ve sporseverleri şehir stadyumuna davet ediyoruz. Şuanda iyi bir yönetimimiz, iyi bir teknik heyetimiz ve daha kaliteli oyuncularımız bulunuyor. Bu yıl el birliği ile Kadirlisporu 3. lige çıkaracağız. İnşallah bu yıl lige iyi başlayıp şampiyonluk kovalayacağız. Artık Kadirli 3. lig ve daha üst ligleri hak ediyor. Bunu da hep birlikte hep birlikte gerçekleştireceğiz.
     Kadirlisporlu yöneticilerle birlikte Teknik Direktörü Tekin İncebaldır ve futbolcular, verdiği moral ve destekten dolayı Belediye Başkanı Ömer Tarhana teşekkür ettiler.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Tuğba Temir
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kadirlisporlu futbolculara baklava ikramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER