Kağıthane Belediyesi personeline Motivasyon Yönetimi Eğitimi

Kağıthane Belediyesi personeline Motivasyon Yönetimi Eğitimi


İSTANBUL (A.A) - Kağıthane Belediyesi personeline Motivasyon Yönetimi Eğitimi verildi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İnsan Kaynakları Müdürlüğünce Belediye Meclis Salonunda düzenlenen eğitimde, kişisel gelişim uzmanı Sıtkı Aslanhan, katılımcılara insan davranışları konusunda bilgi verdi.
     Toplumun temeli olan aile yapısında büyük değişiklik yaşandığına dikkati çeken Aslanhan, iletişim kopukluğu ve birlikte sağlıklı zaman geçirmeme nedeniyle dağılan aile bireylerinin depresyona sürüklendiğini anlattı.
     Aslanhan, aile ve dost ziyaretlerinden uzak yaşamanın, internet bağımlılığının ve aile içi iletişimsizliğin bireyleri yalnızlaştırdığını ve süreç içerisinde ruhsal ve sinirsel rahatsızlıklara yol açtığını vurguladı.
     Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da ailenin toplumun temeli olduğunu belirterek, Ailenin dejenerasyonu ve özbenliğini kaybetmesi, toplum yapısının sarsılmasıyla sonuçlanır. Büyüklerimize saygıyı esas alan, dayanışmaya teşvik eden ve aile kurumunu değerli kılan kültürümüzün kaybolmasına müsaade etmemeliyiz ifadelerini kullandı.
     Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Kılıç, Sıtkı Aslanhana Kağıthane Tarihi Envanteri kitabı ile lale figürlü plaketi verdi.
    
     Muhabir: İbrahim Halil Çekici
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Kağıthane Belediyesi personeline Motivasyon Yönetimi Eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER