Kağızmanda karla mücadele çalışmaları

Kağızmanda karla mücadele çalışmaları -Kaymakam Gürsoy: Kar yağışı dolayısıyla köylerdeki rahatsız ve hamile kadınların durumunu yakından takip ediyoruz.


KARS (A.A) - Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy, kar yağışı dolayısıyla köylerdeki rahatsız ve hamile kadınların durumlarını yakından takip ettiklerini söyledi.
     Gürsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede kar yağışı dolayısıyla kapanan köy yollarının açılması için karla mücadele ekiplerinin çalışmalarına devam ettiğini belirterek, ilçede hafta sonu kapalı köy yolunun kalmayacağını söyledi.
     İlçede ulaşımın minibüs, traktörle sağlandığını ifade eden Gürsoy, Tedbir almayan karla kaplı yolda otomobillerini kullanmaya çalışan vatandaşlarımız zorluk çekiyor. Şehir merkezi ve ilçelerde de aynı sorun olduğu için destek alamadık. İki ekibimizle karla mücadele çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.
     Gürsoy, kar yağdığında taşımalı eğitim veriler okullarda bazı sıkıntıların yaşandığını dile getirerek, Okullar tatil olduğu için çalışmalarımızı rahat şekilde yürütebiliyoruz. Kar yağışı dolayısıyla köylerdeki rahatsız ve hamile kadınların durumunu yakından takip ediyoruz. Bir aksaklık yaşanmaması içinde tetikte bekliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Kağızman / Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Kağızmanda karla mücadele çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER