Kahramanmaraştan kısa kısa

Kahramanmaraştan kısa kısa -AK Parti Milletvekili Güvenç Türkmenlerin sorunlarını dinledi


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç ve Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan ilçede yaşayan Türkmenlerle bir araya geldi.
     Güvenç, ziyarette yaptığı açıklamada, amaçlarının vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek olduğunu ifade etti. Ev ve mahalle ziyaretlerine büyük önem verdiklerinin altını çizen Güvenç, Sorunları olan ailelerimizi gerektiğinde evlerinde ziyaret ederek yapılması gerekenler hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Bugün de Türkoğlunda yaşayan Türkmen kardeşlerimizle bira raya geldik. Yaşadıkları sorunları bize aktardılar inşallah takipçisi olacağız diye konuştu.
     Yörük Türkmen Federasyonu Başkanı İsmail Demirdüzen ise Kahramanmaraşta yaşayan Türkmenlerin İskan Kanunu kapsamında kendilerine tahsis edilen arazi ve evlerin iptalinden dolayı mağduriyet yaşadıklarını anlatarak Güvençten yardım talebinde bulundu.
     Ziyarete, Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan da eşlik etti.
     Bu arada Milletvekili Sıtkı Güvenç 125 yaşındaki Mehmet Tatarla sohbet etti.
    
     -Göksunda İlköğretim Haftası kutlamaları
    
     Göksun ilçesinde İlköğretim Haftası nedeniyle kutlama programı düzenlendi.
     Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, Fatih İlkokulunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, bilgi çağı olarak adlandırılan günümüz dünyasında lider olmanın ve çağın gerektirdiği bilgilere sahip olmanın yolunun bilgiden geçtiğini söyledi. Pehlivan, bilgiye ulaşma sürecinde aileden sonra gelen en temel kurumun okullar olduğunu vurguladı.
     Konuşmaların ardından 8. sınıf öğrencileri okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine çiçek verdi.
     Tören, öğrenciler tarafından okunan şiirler ve halk oyunları gösterisiyle sona erdi.
    
     Muhabir: İzzet Mazı - Nurettin Dal
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Kahramanmaraştan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER