Kahramanmaraştan kısa kısa

Kahramanmaraştan kısa kısa -Göksun Kaymakamı Pehlivan, il birincisi takımı kabul etti


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Genç Erkekler Voleybol Turnuvasında şampiyon olan Göksun Mesleki Teknik Eğitim Merkezini (METEM) makamında kabul etti.
     Pehlivan, ziyarette, öğrencilerin derslerdeki başarıları kadar spor, sanat, sosyal ve kültürel faaliyetlerdeki başarılarını da önemsediğini belirtti.
     Öğrencilerden, gelecekte hangi mesleği icra ederlerse etsinler sporu bir kültür ve yaşam tarzı olarak benimsemelerini isteyen Pehlivan, şunları kaydetti:
     Atalarımız sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur demiş. İşte bunun meyvelerini şimdiden toplamaya başladık. Okulun bir takımı olsun diye değil de bir hedef doğrultusunda hareket edildiğinde, başarının da kendiliğinden geldiğini görüyoruz. Sizleri yetiştiren okul müdürü ve öğretmenlerinize teşekkür ediyorum.
     Kaymakam Pehlivan, okul müdürü Ökkeş Kozludere ve beden eğitimi öğretmenlerinin katıldığı ziyarette, bölge şampiyonasında Kahramanmaraşı temsil edecek öğrencilere çeşitli hediyeleri verdi.
    
     -Elbistanda Küçükler Futbol Turnuvası sona erdi
    
     Elbistanda düzenlenen Küçükler Futbol Turnuvası sona erdi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuva Pınarbaşı Halı Saha Tesislerinde gerçekleştirildi.
     Üç grupta yapılan turnuvada birinci olan Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu, Özel Yıldız İlköğretim Okulu ve Şeker İlköğretim Okulunun, Kahramanmaraşta yapılacak final müsabakalarına katılacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Kenan Arayıcı - Nurettin Dal / İsmail Hakkı Demir / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Kahramanmaraştan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER