Kahtada iki çocuğa tekerlekli sandalye verildi

Kahtada iki çocuğa tekerlekli sandalye verildi


ADIYAMAN (A.A) - Kahtada İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği ile Kahta AK Yaşam Derneğince iki engelli çocuğa tekerlekli sandalye verildi.
     İlçe Emniyet Müdürü Ercan Eser, AK Yaşam Derneği Başkanı Hamza Temurla Bayraktar Mahallesindeki Berat Göçer ile Cumhuriyet Mahallesinde yaşayan İbrahim Tosuna tekerlekli sandalyelerini teslim ederek, giysi yardımında bulundu.
     Eser, çocukların mutlu olmasının kendilerini de mutlu ettiğini dile getirdi. Emniyet Müdürlüğü olarak bugüne kadar mağdur ailelere yardım ettiklerini ifade eden Eser, "Bu ve buna benzer yardımlarımız devam edecek" dedi.
     Temur da vatandaşlara yardımcı olmak için bulunduklarını söyledi.
     İhtiyaç sahiplerine en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade eden Temur, "Arkadaşlarımla beraber hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak insanlarımızın emrindeyiz. Bundan sonra da bizlere ulaşan vatandaşlarımıza yardım edeceğiz" diye konuştu.
     İki çocuğa tekerlekli sandalye alınmasıyla ilgili AK Parti Milletvekili Mehmet Metinere teşekkür eden Temur, "İstanbuldaki tanıdığı iş adamları vasıtasıyla derneğimize gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmamız bizleri çok mutlu ediyor" dedi.
     Çocukların anneleri de kendilerine yardım edenlere teşekkür ederek, "Allah sizlerden razı olsun. Yıllardır çok sıkıntı yaşıyorduk. Artık tekerlekli sandalye sayesinde çocukları dışarı çıkarabileceğiz" dedi.
    
     Muhabir: İsmail Kaya / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Kahtada iki çocuğa tekerlekli sandalye verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER