Kahyaoğlundan Aldırmaza ziyaret

Kahyaoğlundan Aldırmaza ziyaret


ADANA (A.A) - Türkiye Muhtarlar Birliği Federasyonu Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmazı ziyaret etti.
     Kahyaoğlu, Aldırmazın muhtarlara yakın ilgisi ve büyük desteği olduğunu belirterek, teşekkür etti.
     Birlik ve beraberlik olduğunda hizmetin de olacağını ifade eden Kahyaoğlu, Halk, muhtarlar ve belediye başkanının birlikteliği böyle güzel bir tabloyu ortaya çıkarıyor dedi.
     Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Adanalı muhtarların fedakarca çalıştığını vurguladı.
     Muhtarlar bizim yol arkadaşlarımız diyen Aldırmaz, Muhtarlarımızın ellerinde fazla imkan yok ama mahallelerde, köylerde önemli hizmetler veriyorlar. Muhtarlarımız gençlerimizi de kendi başlarına bırakmıyor ve onların spor yapmasına öncülük ediyorlar. Kadınlarımızın da daha aktif olması için öncülük yapacaklarına inanıyorum. Muhtarlarımız, Altın Koza etkinliklerinde de Anadolunun her köşesinde bizim yanımızda oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Birlik beraberlik içerisinde her türlü sorunu çözmeye çalıştıklarını belirten Aldırmaz, her mahalleye içinde kütüphanesi ve interneti olan muhtar evi yapmayı düşündüklerini de açıkladı.
     Türkiye Muhtarlar Birliği Federasyonu Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu ziyarette Zihni Aldırmaz-a tüm muhtarlar adına çiçek verdi.
     Ziyarette, Kahyaoğluna Muhtarlar Birliği Adana Şube Başkanı Soner Şimşir, Muhtarlar Birliği Seyhan İlçe Başkanı Adem Çetin ve mahalle muhtarları eşlik etti.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Kahyaoğlundan Aldırmaza ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER