Kalkınma Bakan Yardımcısı Ceylan:

Kalkınma Bakan Yardımcısı Ceylan: -Ülkemiz istikrarlı büyüme ve kalkınma sürecine kararlılıkla devam etmekte, 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir


KARABÜK (A.A) - Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Ülkemiz istikrarlı büyüme ve kalkınma sürecine kararlılıkla devam etmekte, 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir dedi.
     Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiyenin son 10 yılda başta ekonomi olmak üzere eğitim, sağlık, ulaştırma gibi hemen her alanda kaydettiği başarılarla bugün geleceğe umutla baktığını söyledi.
     Başarılı bir yılı daha geride bıraktıklarını ve yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Ceylan, şunları kaydetti:
     2013 yılında yine her alanda hayata geçirilecek çok büyük projeler var. 10. Kalkınma Planı Çalışmaları devam ediyor. 5 yıllık planın çalışmaları 2013 yılında da devam edecek. Plan 2014 yılında yürürlüğe girecek. Hükümetimizin 2023 yılı hedefleri doğrultusunda bakanlık olarak gerekli bütün çalışmaları yeni yılda da sürdüreceğiz. Bu çalışmalar makro ekonomiden sosyal güvenlik sistemine, eğitimden sağlığa, turizmden ulaştırmaya, bölgesel gelişmeden çevreye, sanayiden girişimciliğe, tarımdan enerjiye, makro ve sektörel kalkınmaya kadar uzanıyor. Ülkemiz istikrarlı büyüme ve kalkınma sürecine kararlılıkla devam etmekte, 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir. Karşıladığımız 2013 yılı, bütün insanlığa barış getirmesini, milletimizin birlik ve beraberliğini daha da güçlendirmesini diliyorum.
    
     Muhabir: Ahmet Özler/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber Kalkınma Bakan Yardımcısı Ceylan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER